Dogodki in Novice

Naročnik povabila: Razvojno informacijski center Bela krajina, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj, na osnovi spodaj opredeljenih pogojev vabi vse zainteresirane, da na priloženem obrazcu podajo ponudbo za izvedbo storitev in sicer:

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina – PE Stratus organiziramo motivacijsko-promocijski dogodek »Hobi, ki je prerasel v resen posel« z Nino Golob Kukman in Jožetom Kukmanom, ki bosta v ponedeljek, 23. septembra 2019, od 18. do 20. ure, predstavila svoji 2 uspešni podjetniški zgodbi Nitka in Catering Kukman.

Če s svojimi trenutnimi prodajnimi rezultati nisi že absolutno in popolnoma zadovoljen, imaš zdaj enkratno priložnost, da se naučiš izdelati digitalni prodajni lijak, ki bo zate avtomatizirano pridobival nove stranke (dobesedno med tem ko ti spiš ali si na dopustu).

motivacijski dogodek UJEMI RITEM

Delo v skupini je izredno pomembno in dobro je, da smo seznanjeni z vsemi dejavniki, ki vplivajo na naše počutje in delo v timu. Na dogodku bomo spoznali temelje dobrega timskega dela, hkrati pa se bomo na neformalen način družili predstavniki in uporabniki Podjentiškega inkubatorja.

Direktor podjetja Karbonoir (www.karbonoir.si), David Udovič, je projekt naravne kozmetike v začetku letošnjega leta (2019) predstavil tudi v Podjetniškemu inkubatorju Bela krajina. Govoril je predvsem o pripravi blagovne znamke za vstop v večje veleprodajne verige in razvoju zgodbe za uspešno prodajo preko spleta.

️V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina – PE Stratus, organiziramo motivacijsko-promocijski dogodek o podjetju Eterika.si z Anjo Vrhovec, ki bo potekal v sredo, 4. septembra 2019, od 18. do 20. ure.

Ustvarjaš krajša in daljša pisna sporočila za različne naslovnike? Komuniciraš znotraj poslovne organizacije in z zunanjimi deležniki? Si želiš, da so sporočila pravilno zapisana?

Bere se klišejsko, a na poti do uspeha se podjetniki na poti po razburkanem morju podjetništva soočajo s številnimi ovirami in padci, preden prispejo na kopno in nato zlezejo še na zeleno vejo.

Se zavedate, da vaši najbolje plačani zaposleni predstavljajo v organizaciji občutno izgubo časa in denarja, v kolikor vaši sestanki niso učinkoviti in uspešni?

V PI Bela krajina – PE Stratus organiziramo delavnico »Misli z rokami in raztegni možgane – To je LEGO® SERIOUS PLAY®« z Jakom Omanom, ki bo potekala v torek, 24. 9. 2019, od 15. do 19. ure.

LinkedIn postaja vse pomembnejše orodje za uspešno poslovanje. Te zanima, kako kot podjetnik z LinkedInom graditi kredibilnost in ustvarjati nove poslovne priložnosti?