Dogodki in Novice

Delavnici za 1. in 2. modul GO4 ideja

Vabimo vse, ki imate poslovno idejo, za katero ne veste, kako bi jo realizirali, da se udeležite delavnic za 1. in 2. modul 5 mesečnega programa GO4 ideja.

Delavnic se lahko udeleži vsak, tudi tisti, ki se niste vključili v celoten 5 mesečni program GO4 ideja. Tisti, ki so se vključili v celoten program, bodo avtomatično vključeni v vse izobraževalne module oz. delavnice.

Moduli bodo potekali:

V četrtek, 13. 2. 2020, ob 16. uri: Modul 1: Od navdiha do konkretne ideje
V petek, 14. 2. 2020, ob 16. uri: Modul 2: Od ideje do prvega produkta

Na delavnicah se boste spoznali s postopkom hitrega testiranja poslovne ideje, s katerim boste bistveno zmanjšali tveganje ob začetku posla in se izognili velikim začetnim investicijam. Naučili se boste razviti tudi prvi prototip s katerim boste lahko že pridobili prve stranke.

Obe delavnici bo izvajal Matija Goljar, ustanovitelj Ustvarjalnika.

"Ustvarjalnik je nastal kot dopolnitev šolskega sistema in tradicionalne vzgoje – bodočo generacijo voditeljev učijo miselnosti, veščin in samozavesti, da znajo resnično izkoristiti priložnosti, ki jim jih ponuja svet. Na tak način ustvarjajo svet, kjer nihče ni omejen s svojimi okoliščinami, saj zna vedno ustvariti priložnosti.

Iz podjetniškega krožka v majhnem slovenskem kraju je v zadnjih osmih letih zraslo eno najpomembnejših gibanj za podjetništvo v državi. Metodologija, ki jo uporabljajo, se uporablja v približno tretjini vseh šol v državi in služi kot izhodišče za projekte spodbujanja podjetništva v predavalnicah, na podjetniških vikendih na vlakih, gradovih in celo v predsedniški palači ter na televizijskih ekranih".

Delavnici bosta potekali v prostorih RIC Bela krajina, 2. nadstropje poslovne hiše Stratus, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Obvezne prijave na e-mail: mojca.sikonja@ric-belakrajina.si.