Dogodki in Novice

CHATBOT AKADEMIJA - Izdelaj svoj Chatbot

Globalna vrednost izjemno vroče Chatbot industrije naj bi do leta 2024 znašala 1,3 milijarde dolarjev! Se zavedate, da naj bi že do prihodnjega leta 80 % podjetij uporabljalo Chatbote? Ne bodite med tistimi 20 %, ki Chatbota ne bo (pravočasno) ustvarilo. Naj vam zaupamo, da za izdelavo lastnega Chatbota ne potrebujete nobenega predznanja.


Ker v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina stremimo k uporabi najnovejših tehnoloških trendov, bomo v PI Bela krajina – PE Stratus za vas organizirali »Chatbot akademijo«, ki bo obsegala sklop 3 delavnic na temo »klepetalnih robotov«.

Na akademiji boste spoznali:
- osnove in načine uporabe
- trende in primere dobrih praks
- kakšno vrednost prinašajo chatboti
in najpomembnejše:
- izdelali boste klepetalnega robota za aplikacijo Facebook Messenger!

Termini (datumi in ure) Chatbot akademije:
• I. del. – 22. avgust, od 12. do 15. ure
• II. del. – 27. avgust, od 12. do 15. ure
• III. del. – 29. avgust, od 12. do 15. ure

Lokacija: PI Bela krajina, PE Stratus (2. nadstropje, Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj)

Udeležba na akademiji je BREZPLAČNA. Število prijav je OMEJENO. Prijave sprejemamo najkasneje do 21. 8., zato čimprej izpolnite obrazec na povezavi: https://forms.gle/LWUcdPSLGnZfGRBr7.

Prednost imajo tisti, ki bodo prisotni na vseh 3 delavnicah. Obvezna oprema je prenosni računalnik. Če ga nimate, nam sporočite in vam pripravimo računalnik za uporabo na delavnicah. Dodatne informacije: kristian.asani@ric-belakrajina.si.

Delavnice Chatbot akademije bo vodil Jure Doler. Jure je direktor in lastnik podjetja Klepetalni robot d.o.o., ki je razvilo že več Chatbotov za različna podjetja kot so KZS, Mestna občina Ljubljana, NLB idr.

**********************************************************
Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.