Dogodki in Novice

Delavnica: E-mail marketing

Podjetniški inkubator Bela krajina vabi na delavnico »Email marketing - Kako do vrhunskih rezultatov?« ki bo v četrtek, 11. aprila 2019, ob 16. uri, v predavalnici enote Stratus (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj).

Email je eden izmed najmočnejših marketinških kanalov za podjetja vseh velikosti, z enim od najnižjih cen na konverzijo in najvišjo stopnjo uspeha. Še vedno pa ga mnogi neuspešno izkoriščajo. Zato ti bomo na delavnici pokazali, kako zgradiš in maksimalno izkoristiš potencial svojih email baz.

V tej poglobljeni delavnici za email marketing izveš, kako izboljšaš rezultate, avtomatiziraš del svoje prodaje in kako maksimalno izkoristiš in izboljšaš svojo bazo kontaktov.

Pokazali ti bomo, kako:

  • izbrati prava orodja za email marketing,
  • pisati zanimive naslove in vsebino, ki prepriča tvoje občinstvo,
  • postaviti ključne avtomatizirane kampanje,
  • ustvariti email marketing koledar,
  • analizirati in optimizirati kampanje,
  • vzdrževati baze in segmentirati občinstvo.

PREDAVATELJ

Tim Berce se pisanjem marketinških vsebin ukvarja že leta. Danes pa skrbi za celoten email marketing Popolne Postave in dela kot vodja oddelka za email marketing pri angleški agenciji WholeDesignStudios. Mesečno pripravlja in pregleduje kampanje za spletne trgovine s celega sveta. Svoje tehnike pisanja prenaša na svoje sodelavce in stranke ter jim pomaga ustvarjati vsebine, ki poleg prihodkov ustvarjajo tudi zadovoljne stranke.

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA*, drugače vrednost delavnice znaša 109€ brez DDV. Število mest je OMEJENO, zato je potrebna obvezna prijava: https://forms.gle/MpeRuqrbxbiQhuii6.

Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, kristian.asani@ric-belakrajina.si


*Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.