Dogodki in Novice

Delavnici GROWTH HACKING

Udeleženci se bodo na delavnicah seznanili s kopico marketinških trikov, nasvetov, trendov ter praktičnih primerov.

Kdaj: 18. junij in 20. junij 2019, ob 15.00 uri

Kje: podjetniški inkubator Bela krajina, enota Stratus (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj)

Skozi delavnici se bomo dotaknili vseh ključnih orodij, konceptov in prijemov, ki vam bodo pomagali tako pri poznavanju digitalnega marketinškega okolja kot tudi pri implementiranju novih znanj v vaše poslovne procese; z namenom rasti, prepoznavanja tržnih priložnosti itd. Spoznali bomo orodja, ki so ključna za načrtovanje, raziskovanje in analiziranje trga - ter vaših potencialnih kupcev/uporabnikov. Prav tako spoznali nekatere uspešne primere "growth hackinga", ki so zaznamovali številna podjetja in jim pomagali do izjemne rasti.
Seveda se bomo "ustavili" tudi v prihodnosti oz pogledali trende, ki so že med nami ali ki prihajajo in ponujajo kopico novih izzivov ter priložnosti. Celoten koncept je zasnovan praktično in operativno; s ciljem, da udeleženci lahko uspešne primere ter prakse v preneseni obliki prenesejo v svoje okolje in na svoje primere. V najkrajšem možnem času.

*** *** *** *** ***

PREDAVATELJ: JURE DOLER

Jure je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji in še čem. Je nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube, med drugim je tudi sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Danes se posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin, iskanju novih komunikacijskih kanalov ter odkrivanju novih trendov. Prav tako pa tudi klepetalnim robotom (ang. chatboto) na pogovornih platformah, za katere verjame, da so prihodnost komuniciranja med uporabniki in organizacijami.

Prav tako tudi piše za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov. O startup marketingu tudi predava oz. organizira delavnice ter nastopa v vlogi mentorja oz. svetovalca zagonskim ter ostalim podjetjem.

Po izobrazbi magister ekonomije, ki je del podiplomskega študija opravil v Barceloni. Prosti čas najraje aktivno preživlja z ženo Lino in sinom Juliem in hčerko Luno. Na Twitterju ga najdete pod @JureDoler, sicer pa več informacij o Juretu oz. njegovem delu najdete na StartupMarketing.si ter FBchatbot.si.


*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnicah je BREZPLAČNA, vrednost delavnic pa znaša 70 € + DDV na osebo.

Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava preko obrazca: https://forms.gle/7pUKcNrTYhtZin1B9
Kontakt za dodatne informacije: Alenka Tomašič, alenka.tomasic@ric-belakrajina.si

*** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.