Dogodki in Novice

Delavnica: Kako izboljšati svojo komunikacijo in odpraviti strah pred javnim nastopanjem

Vabljeni, da se v sredo, 10. 6. 2020, ob 13. uri, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bele krajine (Ulica heroja Stariha 19, 8340 Črnomelj), udeležite delavnice: Kako izboljšati svojo komunikacijo in odpraviti strah pred javnim nastopanjem.

Čas delavnice: 2 uri.

Postanite samozavestni in navdihujoči govorci!

Se počutite sproščeno, samozavestno, odločno in ponosno, ko pomislite na javni nastop, govor, zdravico, osebno ali prodajno predstavitev?

Vas že ob sami misli, da boste morali stopiti pred publiko, ne glede na to, ali so to znanci, sorodniki, poslovni partnerji, kupci, sodelavci… zvije v trebuhu, začutite strah in nelagodje, se vam začnejo tresti roke in bi se najraje nekam skrili? Če je vaš odgovor da, je ta vsebina namenjena prav vam. In naj vam nikakor ne bo nerodno, saj je dokazano, da je strah pred javnim nastopanjem eden najbolj pogostih strahov, večji celo od strahu pred kačami ali strahu pred smrtjo.

Si lahko predstavljate, kako samozavestno govorite, brez zatikanja, suhega grla in vlažnih rok. Sproščeno, lahkotno in dinamično, tako da vas na koncu vašega nastopa publika nagradi z bučnim aplavzom in jim je žal, ker ste že končali, saj bi vas še kar poslušali in se pogovarjali z vami. Zamislite si, kako dobro se počutite, ko uspešno zaključite sestanek, govor, promocijo, prodajno predstavitev, kako lahkotno odklanjate ugovore in razumevajoče rešujete konflikte.

Vaša verbalna in neverbalna komunikacija je usklajena, lahkotna in pristna. Predstavite se v najboljši verziji sebe, zablestite in z lahkoto podajajte vsebine, komunicirajte in nastopajte.
Ni vam več neugodno, tudi kadar imate pred sabo zahtevno publiko in težke naloge. Zavedate se svojega obvladovanja retorike in komunikacije, čutite samozavest in notranjo moč in imate zavedanje, da se boste znašli in dobro odgovoril tudi v neprijetnih situacijah.

Če si vsega tega še ne morete predstavljati, si pa želite postati takšna oseba, potem je delavnica Kako izboljšati svojo komunikacijo in odpraviti strah pred javnim nastopanjem, zagotovo za vas.

Delavnico bo vodila Marjanca Trščinar Antić, voditeljica, organizatorka številnih dogodkov, NLP mojstrica, life in business coach, ki na svojih delavnicah zna teorijo pretočiti v prakso, predavanja pa obogati s številnimi konkretnimi primeri, orodji in tehnikami tako, da lahko takoj po delavnici, s pridobljenim znanjem, naredite spremembo in dosegate rezultate.

Delavnica je brezplačna.

Prijava: bit.ly/3eILCXI.