Dogodki in Novice

Delavnica: KAKO ZGLEDA COACHING PRI REŠEVANJU OSEBNIH IN POSLOVNIH IZZIVOV?

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina organiziramo brezplačno skupinsko coaching delavnico “Kako izgleda coaching pri reševanju osebnih in poslovnih izzivov?” s product validation consultantom in performance coachem Sašem Jakljevičem, ki bo potekala 21. avgusta 2019, ob 15. uri.


Cilj delavnice je, da vsak udeleženec pridobi jasen odgovor na vsaj enega od osebnih ali poslovnih izzivov, s katerim se sooča in jasno definirano akcijo, ki jo bo naredil v kontekstu tega izziva.

Skupinsko okolje bo udeležencem dalo vpogled v izzive, s katerimi se soočajo drugi in v akcijo razreševanja problema. Sašo bo na danih primerih predstavil poslovne principe, strategije in taktike, ki bi lahko bile uporabne v podobnih situacijah.

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA (ocenjena vrednost delavnice znaša 50€). Število mest je OMEJENO NA 6. Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Prijavi se preko obrazca na povezavi: https://forms.gle/Myb3r375xVm1MXkH8


Kdo je SAŠO JAKLJEVIČ?

Sašo kot product validation consultant pomaga podjetjem in posameznikom pri gradnji produkta oz. storitve, prodajnega procesa, razumevanju problema in razumevanju ljudi, ki ta problem imajo. Izzive rešuje preko uporabniških intervjujev, usability in desirability testov, prodajnih in marketinških eksperimentov, raziskav trga ipd.
Kot performance coach preko pogovorov pomaga posameznikom ustvarjati večje rezultate z nasmeškom na obrazu. V soočenju s strankami prinaša ownership perspektivo: “Vse se zgodi zame ali zaradi mene. Failure ne obstaja. Mi uspeva ali pa se učim, kaj še manjka, da bo uspelo.” Tj. perspektiva, ki daje velikansko količino notranje svobode in sproščenosti ob ustvarjanju rezultatov.
Sašo preko različnih pogovornih tehnik in z apliciranjem principov od coachev in učiteljev posameznikom pomaga lotiti se na videz neizvedljivih projektov, sprostiti ogromne količine dela in pomanjkanje časa, pospešiti napredek, odstraniti frustracijo, najti izziv, ustvariti možnost za akcijo in odstraniti strah.


******************************************************
Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.