Dogodki in Novice

Delavnica: Optimizem kot faktor uspeha

Optimizem je pomemben faktor uspeha na vseh področjih življenja ter je poleg nadarjenosti in motivacije ena od 3 ključnih značilnosti, potrebnih za uspeh na zahtevnih delovnih mestih.

Znanstveno dokazano je, da so optimisti v primerjavi s pesimisti bolj vztrajni, odločni, pogumni, kreativni in samozavestni. Dolgoročno gledano so bolj zdravi in živijo dlje. Bi radi postali / ostali optimisti tudi vi?

Optimističnega mišljenja se lahko naučimo in ga razvijamo. Vabljeni k udeležbi na brezplačno 5-urno delavnico z Evo. L. Gabrijel, trenerka in coach za razvijanje osebnostnih in medosebnih kompetenc. Dobimo se v PI Bela krajina, v sredo, 17. aprila 2019, od 12. do 17. ure.

Vsebina delavnice:
- od prepričanj do vedenja
- koncept pojasnjevalnega sloga uspeha in neuspeha
- test trenutne ravni optimizma
- S.T.E.P pristop za razvoj optimističnega načina mišljenja

Cilji delavnice:
- spoznati vlogo optimizma v življenju in delu
- ozavestiti različne pojasnjevalne sloge
- ugotoviti eventualne potenciale za razvoj načina mišljenja

V vednost zainteresiranim:
- udeležba je BREZPLAČNA*
- vrednost delavnice sicer znaša 145 € + DDV
- število mest je OMEJENO
- obvezna PRIJAVA forms.gle/DpcaiwXBnHf11NvY8

Info: Kristian, kristian.asani@ric-belakrajina.si* Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«