Dogodki in Novice

Delavnica: POSTAVLJANJE CILJEV

Pri postavljanju in doseganju ciljev bodo udeleženci delavnice spoznali, da sta strast in disciplina glavni vodili k uspehu. Kakor pot, ki do učinkovitih rešitev ne pozna bližnjic, je tudi doseganje ciljev zahtevno in poučno, a hkrati zabavno.

Kdaj: 28. avgust ob 16:00

Kje: Podjetniški inkubator Bela krajina, enota Stratus (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj)


Udeleženci bodo na delavnici s predavateljico Natašo Hudeljo pridobili:
- tehnike samovodenja in samoevalvacije,
- ključne veščine 2020,
- znanja iz prakse.
Poleg tega bodo ugotovili:
- kako izboljšati učinkovitost,
- na kaj biti pozorni pri postavljanju ciljev,
- kateri so vaši “driverji”,
- zakaj je potrebno vedeti, kaj je vaš “zakaj”.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki želite izboljšati svoj način delovanja pri postavljanju in evalviranju osebnih in poslovnih ciljev.

*** *** *** *** ***
PREDAVATELJICA: NATAŠA HUDELJA

Nataša Hudelja je kadrovska strokovnjakinja z mednarodnimi izkušnjami, Vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja, trenerka na področju vodenja in samovodenja po Teoriji Izbire, ki je ena od najbolj učinkovitih in priznanih teorij za področje doseganja ciljev.
Njeni treningi in delavnice so izkustveni z veliko praktičnimi primeri in resničnimi zgodbami, ki udeležencem ponudijo učno okolje, iz katerega lahko zase odnesejo toliko, kot so pripravljeni sprejeti.
Več informacij: hrm-business.com in na facebook.com/hrmbusinessdoo.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si

Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, kristian.asani@ric-belakrajina.si

*** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.