Dogodki in Novice

Delavnica: PSIHOLOŠKI TRENING ZA PODJETNIKE - Vzpostavitev in ohranjanje pozitivne miselnosti (tudi ob neuspehih)

Bere se klišejsko, a na poti do uspeha se podjetniki na poti po razburkanem morju podjetništva soočajo s številnimi ovirami in padci, preden prispejo na kopno in nato zlezejo še na zeleno vejo.


V tem času je pomembno, da podjetniki ohranijo pozitivno miselnost. Kako?
Različne tehnike in vaje vam razkrije športni in poslovni psiholog mag. Aleš Vičič na delavnici »Psihološki trening za podjetnike«, ki bo potekala v torek, 3. 9. 2019, med 15. in 18. uro, v PI Bela krajina - PE Stratus.

Če si želiš izboljšati učinkovitost (performance-management) in psihično stanje (well-being) ter posledično dosegati vrhunske rezultate v zahtevnih in konkurenčnih okoljih, ne odlašaj s prijavo!

Predavatelj mag. Aleš Vinčič je ustanovitelj, mentor in vodja vodilnega strokovnega tima športnih psihologov v Sloveniji. Več kot 20 let je eden od vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo, čigar poslanstvo je, da njegove stranke s pomočjo psihološkega napredka odlično funkcionirajo in dosegajo vrhunske rezultate. Svetoval je 400+ slovenskim in tujim (vrhunskim) športnikom, olimpijcem in trenerjem.

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA (ocenjena vrednost delavnice znaša 50€). Število mest je OMEJENO NA 10. Prijave potekajo do zapolnitve mest.


Prijavi se preko obrazca s klikom na: https://forms.gle/fjCp9VZ89jZVXVMu5

*** *** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.