Dogodki in Novice

DELAVNICA: Učinkovita raba LinkedIna za podjetnike

LinkedIn postaja vse pomembnejše orodje za uspešno poslovanje. Te zanima, kako kot podjetnik z LinkedInom graditi kredibilnost in ustvarjati nove poslovne priložnosti?


Vabljen/a na delavnico »Učinkovita raba LinkedIna za podjetnike« s predavateljico Manco Korelc, ki bo potekala v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina – PE Stratus, v torek, 10. septembra, s pričetkom ob 15. uri.

Z udeležbo na 4-urni praktični delavnici pridobiš nova znanja:
  • osnove komunikacije na družbenih omrežjih
  • temeljne koncepte medija oz. orodja LinkedIna
  • urejanje LinkedIn profila in LinkedIn strani
  • komunikacija na LinkedInu
  • tematike objavljenih vsebin
  • potek gradnje profesionalnih odnosov
  • vaje in primeri dobre prakse


Obvezna oprema: lasten prenosni računalnik in dostopni podatki do osebnega LinkedIn profila.

Ne zamudi priložnosti pogovora o LinkedInu s samostojno svetovalko Manca Korelc, ki že dobro desetletje uspešno manevrira med vsemi vlogami oglaševalskega trikotnika v digitalnem svetu. Njen osebni projekt Moja jezera je ena izmed uspešno spisanih zgodb, ki odmeva po medijih. V zadnjih 4 letih je izvedla in vodila 140 predavanj in delavnic ter napisala 150 člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih.

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA (ocenjena vrednost delavnice znaša 80 €). Število mest je OMEJENO. Prijave potekajo do zapolnitve mest.


PRIJAVI SE preko obrazca s klikom na: https://forms.gle/i5nJFjAaeazobRax5
Dodatne informacije: kristian.asani@ric-belakrajina.si

*** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«