Dogodki in Novice

Digitalna akademija

V Podjetniškem inkubatorju Bela krajina je 5. 4. odprla svoja vrata Digitalna akademija, na katero se je prijavilo 36 kandidatov, a je tokrat žal prostora le za 20 znanja željnih posameznikov, ki so z vpisom v program postali tudi 6-mesečni člani coworking prostora v belokranjskem inkubatorju.

Program 10-ih modulov predavanj je namenjen vsem, ki želijo nadgraditi znanje, razumeti logiko digitalnih procesov in postati specialist za digitalni marketing! Dig. akademija traja od 5. aprila do 14. junija 2018, vsak četrtek, od 15:00 do 18:30!

V sklopu 1. modula, ki je trajal 4 šolske ure, je o osnovah digitalnega marketinga predaval Uros Zizek, partner in direktor raziskav v podjetju E-laborat. Predavatelj je ponazoril osnovne gradnike digitalnega marketinga (spletno mesto, družbena omrežja, eMail marketing, spletno oglaševanje, mobilni marketing, vsebinski marketing, orodja dig.marketinga) s številnimi primeri iz prakse.

Udeleženci predavanja so sodelovali s številnimi vprašanji, zaradi velikega interesa na to temo, pa bo RIC Bela krajina v bližnji prihodnosti verjetno organiziral kakšno predavanje na to temo za vse tiste, ki se programa digitalne akademije niste mogli udeležiti in katere interesira svet digitalnega marketinga.

Srkanja novega znanja se udeleženci ponovno veselijo danes, ko bo na temo oblikovanja blagovne znamke in vhodnega (inbound) marketinga predavala Jasna Suhadolc, direktorica agencije Virtua PR.