Dogodki in Novice

ODPOVEDANO - Delavnica Digitalna kampanja od A do Ž - primer Evropskega prvenstva v odbojki

Obveščamo vas, da Podjetniški inkubator Bela krajina zaradi danih priporočil NIJZ in preventivnih razlogov zaradi širjenja koronavirusa COVID-19 odpoveduje delavnico Digitalna kampanja od A do Ž – primer Evropskega prvenstva v odbojki, napovedano za petek, 20. 3. 2020. O naknadnem datumu delavnice vas bomo obvestili.

Vabljeni na delavnico Digitalna kampanja od A do Ž - primer Evropskega prvenstva v odbojki, ki bo v petek, 20. marca 2020, od 16. do 19. ure, v Kulturnem centru Semič, Prosvetna ulica 4, 8333 Semič.

Evropsko prvenstvo v odbojki, ki se je lani odvilo v Sloveniji (EuroVolley 2019) je poskrbelo za pravo evforijo. A ne le na igrišču in tribunah, temveč tudi v digitalnem okolju oz. predvsem na družbenih omrežjih.

Končni rezultati in številke so bile izjemne, a vse skupaj je treba pripisati dolgotrajnemu načrtovanju ter celoletnim aktivnostim, ki so vrhunec doživele s prvenstvom.

  • Kaj vse je agencija delala na družbenih medijih?
  • Kako so stopnjevali napetost?
  • Na kaj so se osredotočili?
  • Kako so ločili in povezovali organski in plačljivi del (FB in IG)?
  • Kako so v celotno zgodbo povlekli igralce, da so se iskreno poistovetili s projektom?


Vse to boste izvedeli na delavnici, ki jo bo vodil Jure Doler - vodja digitalne kampanje Evropskega prvenstva v odbojki 2019.

Pohiti in se prijavi tukaj➡ bit.ly/2Io0Ovo.