Dogodki in Novice

Growth hacking = triki in veščine sodobnega 'marketingaša' (2. del)

Udeleženci se bodo v interaktivnih delavnicah seznanili s kopico marketinških trikov, nasvetov, trendov ter praktičnih primerov.

Kdaj: 20. september ob 17:00

Kje: podjetniški inkubator Bela krajina, enota Stratus (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj)

Celotno znanje, ki zajema vse ključne pore digitalnega marketinga, bodo lahko začeli uporabljati pri svojem delu; s ciljem pridobivanja večje pozornosti in na koncu večjega števila uporabnikov (kupcev). Vse skupaj bo zajemalo področja ustvarjanja oz. kreiranja vsebine, nastop na družbenih omrežjih, pridobivanje "leadov" na različne načine kot tudi na uporabna orodja, ki podjetjem pomagajo pri analizah in raziskavah trga ter trendov.

Delavnica bo potekala do 20:00, z vmesnim odmorom.

*** *** *** *** ***

PREDAVATELJ: JURE DOLER

Jure je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji in še čem. Je nekdanji soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube, med drugim je tudi sokreiral celoten brand Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih.

Danes se posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu«, komuniciranju, distribuciji vsebin, iskanju novih komunikacijskih kanalov ter odkrivanju novih trendov. Prav tako pa tudi klepetalnim robotom (ang. chatboto) na pogovornih platformah, za katere verjame, da so prihodnost komuniciranja med uporabniki in organizacijami.

Prav tako tudi piše za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tech blogov. O startup marketingu tudi predava oz. organizira delavnice ter nastopa v vlogi mentorja oz. svetovalca zagonskim ter ostalim podjetjem.

Po izobrazbi magister ekonomije, ki je del podiplomskega študija opravil v Barceloni. Prosti čas najraje aktivno preživlja z ženo Lino in sinom Juliem in hčerko Luno. Na Twitterju ga najdete pod @JureDoler, sicer pa več informacij o Juretu oz. njegovem delu najdete na StartupMarketing.si ter FBchatbot.si.


*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si
Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, kristian.asani@ric-belakrajina.si

*** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.