Dogodki in Novice

Kako pridobiti mednarodno investicijo?

Podjetniški inkubator Bela krajina bo 4. decembra gostil belokranjca, uspešnega podjetnika, ki je doživel tako vzpone in padce, Igorja Panjana.

Kdaj: 4. december 2018, ob 18. uri
Kje: Podjetniški in kubator Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj

Na predavanju Kako pridobiti mednarodno investicijo? bo predavatelj z nami delil izkušnjo slovenskega podjetja, ki je pridobilo 0,5 Mio EUR angelske investicije iz 6 držav. Udeleženci bodo spoznali kaj so ključne kompetence, ki jih potrebujejo, da pritegnejo zanimanje mednarodnega investitorja in izkušnje predavatelja na mednarodnem trgu

*** *** *** *** ***

PREDAVATELJ: IGOR PANJAN

Igor Panjan je direktor in solastnik Datafy.it. Datafy.it nudi storitve povečanja prepoznavnosti blagovne znamke na ciljnih trgih, pa vse do pomoči pri prodaji, kjer strankam najdejo prava podjetja in ključne osebe v teh podjetjih, vse do vzpostavitve prvega kontakta in organizacije poslovnih sestankov. Datafy.it sodeluje z več kot 700 podjetji iz celega sveta, med njimi so Microsoft, Siemens, gorenje, NLB, Petrol.

Julija 2017 je Datafy.it kot prvi startup v Evropi zaprl mednarodno angelsko investicijo 16 investitorjev iz 6 držav, kjer so pridobili investitorje iz Slovenije, Madžarske, Danske, Nemčije, Švice in Hong Konga.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si.
Kontakt za dodatne informacije: Alenka Tomašič (alenka.tomasic@ric-belakrajina.si) ali Kristian Asani (kristian.asani@ric-belakrajina.si)

*** *** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.