Dogodki in Novice

Karbonoir osvaja nova tržišča in širi svojo produktno linijo

Karbonoir - podjetje, ki se je predstavilo tudi v našemu podjetniškemu inkubatorju, še naprej uspešno nadaljuje svojo zgodbo in širitev blagovne znamke.

Direktor podjetja Karbonoir (www.karbonoir.si), David Udovič, je projekt naravne kozmetike v začetku letošnjega leta (2019) predstavil tudi v Podjetniškemu inkubatorju Bela krajina. Govoril je predvsem o pripravi blagovne znamke za vstop v večje veleprodajne verige in razvoju zgodbe za uspešno prodajo preko spleta.

Pred tremi leti je splet obsula nenavadna norija – črn prah, s katerim si ljudje umivajo zobe. Tisti, ki ga poznate, veste, da se imenuje aktivirano oz. aktivno oglje in je pridobljeno iz lupin kokosa ali pa bambusa.

Kakovostno aktivirano oglje iz kokosovih lupin pa ni le izdelek za beljenje zob ... Nasprotno!

Slovenskemu podjetju Karbonoir d.o.o. je uspelo to aktivno sestavino prenesti v svojo naravno kozmetično linijo, ki danes zajema pet skrbno izbranih izdelkov. V njihovo vizijo je močno vpet tudi razvoj, ki za obdobje dveh let predvideva novih 10 izdelkov produktne linije.

Prvo je črno milo, ki je pravi prodajni hit za težavno kožo, saj učinkovito izbolšuje kožne težave kot so akne, dermatitis in luskavica. Sledi deodorant, ki je kljub naravnim sestavinam, izredno učinkovit. Da je temu res tako, se kaže tudi pri stalni rasti povpraševanja po temu izdelku.

Danes so tako poleg spletne prodaje prisotni tudi v več kot 150 prodajnih mestih po celi Sloveniji.

Dober glas pa izgleda res seže v deveto vas, zato so v začetku leta 2019 svoji poslovni zgodbi dodali še tuje trge, med njimi največja: Avstrija in Nemčija, kjer je že aktivnih preko 700 prodajnih mest.

V avgustu se je liniji pridružil novi anti-age serum, ki brez umetnih sestavin kožo nahrani in neguje. Posebej aktivna sestavina, ki omogoča anti-age efekt je predvsem vitamin E, saj preprečuje prehitro staranje kože in zadržuje njeno naravno vlažnost. Primeren je tudi za tiste, ki tega učinka ne potrebujejo, iščejo pa naravno alternativo za negovalno kremo.

Za vse tiste, ki bi si želeli o izdelku izvedeti več, ga lahko najdete na tej povezavi: https://karbonoir.si/trgovina/naravna-krema-za-obraz-anti-age-50ml/ ali pa si oglejte še druge izdelke njihove naravne kozmetike: https://karbonoir.si/trgovina/.