Dogodki in Novice

KARBONOIR – Pot do uspeha s prodajo naravnih kozmetičnih izdelkov

Podjetniški inkubator Bela krajina vabi na dogodek »Karbonoir – Pot do uspeha s prodajo naravnih kozmetičnih izdelkov«, ki bo v torek, 29. januarja 2019, ob 18. uri, v predavalnici enote Stratus (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj).

Karbonoir d.o.o. je podjetje, ki ga je na seznam uspešnih slovenskih startup podjetij postavila mlada ekipa posameznikov, predanih k uresničitvi istih ciljev.

Izdelki blagovne znamke Karbonoir so produkti z najvišjo stopnjo kvalitete po ugodni ceni. Skupni imenovalec naravnih kozmetičnih izdelkov kot so zobna ščetka, ročno izdelano milo, deodorant in sredstvo za beljenje zob, pa je aktivno oglje. Več informacij: https://karbonoir.si/.

Na dogodku bo David Udovič, lastnik in direktor podjetja Karbonoir d.o.o., predstavil poslovno pot podjetja ter pot do uspešne in prepoznavne blagovne znamke Karbonoir. Ozrl se bo tudi na ključne ugotovitve na prelomnih točkah v razvoju podjetja ter podal neprecenljiva znanja s področij poslovanja, spletnega marketinga in prodaje. Za konec sledi V & O ter neformalna debata.

Vabljeni vsi zainteresirani, bodoči podjetniki, iskalci idej in tisti, ki ste željni raznolikega znanja ter vsi, ki potrebujete nasvet ali usmeritev. Udeležba je brezplačna, prijave niso potrebne. Za kakšno dodatno informacijo se lahko obrnete na Kristiana via kristian.asani@ric-belakrajina.si.


Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.