Dogodki in Novice

LUXURY SLOVENIA

Imate dobro turistično poslovno idejo in ne veste kako jo spraviti v življenje? Nudite turistične nastanitve, različne turistične produkte, ste rokodelec, gostinec ali vinar? Verjamete, da je Bela krajina lahko 5 zvezdična destinacija, a ne poznate ciljne skupine 5 zvezdičnih gostov?

Vabimo vas na dogodek LUXURY SLOVENIA, kjer vam bosta Matej Knific in Mattej Valenčič predstavila blagovno znamko Luxury Slovenia, strukturo 5 zvezdničnih gostov, produkte in doživetja, ki jih slednji iščejo ter možnosti za razvoj lastnih turističnih produktov ter rast vašega podjetja.

Kdaj: 28. septembra 2018, ob 11.00 uri
Kje: Podjetniški in kubator Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj

Na dogodku boste spoznali:
  • Blagovno znamko Luxury Slovenia
  • Kdo so 5 zvezdični gosti?
  • Katere storitve in produkte iščejo luksuzni gosti?
  • Kako lahko sami s svojim podjetjem postanete del butične in zelene destinacije za petične in zahtevne goste

Dogodek je namenjen potencialnim podjetnikom in podjetjem, ki bi jih zanimale predstavljene teme. Več informacij: alenka.tomasic@ric-belakrajina.si.

*** *** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.