Dogodki in Novice

Nadaljevalni tečaj: 3D modeliranje in animacije z Autodesk Maya

Po uspešno zaključenem lanskem izobraževanju z »Autodesk Maya« (programska oprema za 3D računalniško animacijo in modeliranje) za namene obogatene resničnosti in lansiranju aplikacije TravelAR Slovenia (www.travel-ar.si) letos v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina ponovno organiziramo BREZPLAČEN IZOBRAŽEVALNI NADALJEVALNI TEČAJ 3D modeliranja za animacije in obogateno resničnost.

Sklop delavnic bo v angleškem jeziku vodil MENTOR NADAV SAGIR iz Ljubljane, izraelski strokovnjak za obogateno resničnost, s številnimi kreativnimi izkušnjami in ogromno tehničnimi znanji.
Je soustanovitelj Revolv-AR, mentor za animacijo na SAE Institute in ustanovitelj CtrlArt studia, ki ustvarja vsebine specializirane za AR in VRtehnologije in rešitve.

Za brezplačno udeležbo na izobraževanju so OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE, do vključno 26. aprila.
Prijave pošljite na email kristian.asani@ric-belakrajina.si, kamor se lahko obrnete tudi za dodatne informacije.

Z delavnicami, ki bodo potekale enkrat tedensko po 2 uri (predvidoma v četrtek ali petek popoldan, glede na želje večine udeležencev), pričnemo v začetku maja.
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Na tečaj vabimo vse, ki vas zanima kontinuirano delo v projektu z najnovejšimi programi in inovativno opremo, ki omogočajo obogateno resničnost.

Več o projektu TRAVEL AR lahko preberete tukaj.
Projekt je financiran s strani programa Pokolpje - Mreža inkubatorjev.