Dogodki in Novice

Odprtokodna rešitev za postavitev spletne trgovine PrestaShop

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija v koordinaciji RIC Bela krajina vabi na brezplačno praktično delavnico:Odprtokodna rešitev za postavitev spletne trgovine PrestaShop

KDAJ: v petek, 1.3.2019 ob 13. uri.

KJE: v Coworking prostoru Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ul.Heroja Stariha 19, Črnomelj.

KAJ: PrestaShop je brezplačna rešitev za e-trgovino (ali pa spletni katalog), ki v enem paketu prinaša vse potrebno za uspešno prodajo tako na strani kupcev, kot tudi administratorjev trgovine, hkrati pa je poljubno razširljiva po funkcionalnosti z dodatnimi moduli in oblikovno z različnimi predlogami. Podpora za večjezičnost in obstoječ prevod okolja v slovenščino sta že vgrajena, seveda pa je pomemben tudi jasen plan razvoja programske opreme za naprej, kar pomeni da se bo vložek v postavitev verjetneje povrnil, kot pa da bi bilo treba že v kratkem času razmišljati o drugi osnovi.

PROGRAM:
Na predavanju o spletni trgovini PrestaShop boste spoznali potek namestitve in osnove dela z spletno trgovino in sicer:
• Predpriprava na namestitev
• Namestitev trgovine
• Ureditev kontaktnih podatkov
• Priprava in načrtovanje kategorij
• Priprava novih izdelkov
• Ostala vprašanja

ZA KOGA: Program delavnice je namenjen vsem zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija, ki jih zanima spletna trgovina v praksi.

TRAJANJE: Delavnica traja 3 šolske ure in je za vse udeležence brezplačna.

NAČIN DELA: Delavnica s vprašanji udeležencev. Vse nastavitve bomo delali v živo na spletu, zato je pripročljivo, da prinesete s seboj računalnik ali tablico.

IZVAJALEC: Martin Žohar, PrestaShop ambasador
Vodja prodaje/sales manager pri podjetju Figura-Ms d.o.o., Kanižarica 11a, 8340 Črnomelj.

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE: Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čim prej, oz. najkasneje do 27. 2. 2019.
Na : Peter Ambrožič, tel. 040 122 872, e-pošta: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si