Dogodki in Novice

Zagotovi svojemu poslu rast s 75.000 EUR konvertibilnega posojila

Jesen znova prinaša priložnost za pridobitev 75.000 EUR konvertibilnega posojila SK75 Slovenskega podjetniškega sklada, ki lahko tvojemu podjetju pomaga rasti. SK75 je odlična priložnost za tiste, ki imate svoj produkt že razvit in z njim ustvarjate prve prihodke na trgu, saj vam omogoča v kratkem času pospešiti rast prodaje in širitev na trgu.

SK75 je konvertibilno posojilo v višini 75.000 evrov s 3-letnim moratorijem odplačevanja glavnice in s fiksno 4 % obrestno mero na letni ravni. Črpanje posojila poteka v treh tranšah po 25.000 evrov. Pomembna novost letošnjega jesenskega razpisa je znižanje minimalne starosti podjetij, ki se lahko potegujejo za posojilo, saj je spodnja meja znižana z enega leta na 6 mesecev, največja dovoljena starost podjetij ob prijavi ostaja 5 let.

Čaka te tudi bogata vsebinska podpora

Ne zgolj denar, prejemnike posojil čaka tudi izjemno bogat program vsebinske podpore Startup Plus Program v obliki mentorskega programa ter drugih specializiranih, intenzivnih in zaključenih podpornih programov. Predvsem mentorska podpora z izkušenimi mentorji je zelo dragocena, ob njej pa tudi pospeševalniški programi, kot je SK Growth Camp, povezovanje startupov z investitorji na dogodku NextRound, povezovanje startupov s korporacijami v okviru programa KorpoStart, program za internacionalizacijo INTL, vertikalni pospeševalnik za industrijo strojne opreme INTL, možnost udeležbe na konferenci Podim, ...

S predselekcijo do več možnosti za uspeh na razpisu

Do 2. oktobra 2020 so odprte prijave na razpis za SK75, 9. septembra je rok za prijavo v predselekcijski postopek, ki ti lahko prinese do ključnih 40 od skupaj 100 možnih točk na razpisu. Med danes uspešnimi podjetji, ki so v preteklosti uspešna na razpisu SK75 v preteklih letih, so Ollo Audio, Malinca, Beeping, VIAR, Fortronik, ...

Pridi na roadshow dogodka po več informacij

Predstavitev podrobnosti razpisa, postopka predselekcije in druge koristne informacije bodo predstavljene na dveh roadshow dogodkih v Mariboru in v Ljubljani, in sicer:

  • 2. septembra ob 16. uri na Tovarni podjemov v Mariboru. PRIJAVA
  • 3. septembra ob 16. uri v Tehnološkem parku Ljubljana v Ljubljani. PRIJAVA

VEČ INFORMACIJ: https://www.startup.si/sl-si/novica/zagotovi-svojemu-poslu-rast-s-75-000-eur-konvertibilnega-posojila.