Dogodki in Novice

Priložnosti LinkedIna za kariero in posel

Vabljeni na webinar "Priložnosti LinkedIna za kariero in posel", ki bo potekal v četrtek, 12. 11. 2020, ob 16. uri.

LinkedIn je s 700 milijoni uporabnikov najmočnejše poslovno družbeno omrežje (v Sloveniji je več kot 365.000 uporabnikov). Je orodje, s katerim lahko iščemo delovna mesta, potencialne stranke, investitorje, poslovne partnerje, nove sodelavce in predvsem gradimo svojo prepoznavnost, kot posamezniki ali kot podjetje. Lahko ga razumemo kot velik virtualni poslovni dogodek, na katerem se lahko povezujemo s tistimi, ki jih potrebujemo. Čas je, da ga pričnete izkoriščati kot učinkovito prodajno in marketinško orodje.

Pridružite se nam na spletni delavnici »Priložnosti LinkedIna za kariero in posel.«, kjer vam bo predavateljica Manca Korelc predstavila načine, kako urediti svoj profil in s katerimi aktivnostmi izkoristiti njegove potenciale.

Spoznali boste še:

  • temeljne koncepta medija oz. orodja LinkedIna
  • dobre prakse urejanje LinkedIn profila
  • pravila in bonton komunikacije na LinkedInu
  • dobre prakse objavljenih vsebin
  • potek gradnje profesionalnih odnosov
  • vaje in primeri dobre prakse

Webinar je BREZPLAČEN, je pa OBVEZNA PRIJAVA.

PRIJAVA: https://app.livestorm.co/p/1e45d0f5-a70b-485e-9d1a-f5f3c2ccc8b7.

*********************
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«