Dogodki in Novice

Svetovalna točka za podjetnike - SPOT svetovanje

Obveščamo vas, da je na RIC Bela krajina (v podjetniškem inkubatorju - Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj) prisotna svetovalna točka za podjetnike - SPOT Svetovanje za regijo jugovzhodna Slovenija.

Nudimo vam vse vrste podjetniških svetovanj in sicer :

  • finance,
  • računovodstvo,
  • investicije,
  • pridobitev fin.sredstev,
  • kadrovsko svetovanje,
  • davki

Nudimo e-VEM registracijske postopke :

  • Nudimo tudi registracije in vse vrste sprememb ( odjave, prijave delavcev, doregistracije dejavnosti podjetij) na registracijski točki ( dosedanji VEM) za vse pravne oblike – s.p. in d.o.o.

Osebno svetovanje pred odprtjem podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Vsa svetovanja so brezplačna, saj gre za vladni strateški projekt svetovalnih točk SPOT po celi Sloveniji za mala in srednja podjetja, samostojne podjetnike posameznike – s.p. ter potencialne podjetnike, ki podjetja še nimajo registriranega.

Ponujamo tudi specialistično svetovanje s področja presoje računovodskih izkazov.

Svetovalec SPOT svetovalne točke JV Slovenija vam izdela presojo vaših bilanc z obrazložitvijo in predlogi izboljšav za lastne potrebe oziroma za potrebe najema posojil ali prijave na javne razpise.

Svetovanje - presoja oziroma ocena vaših bilanc vam ponudi nov pogled na vaše poslovanje, hkrati pa vas usposobi tudi za presojo bilanc vaših strank oziroma potencialnih poslovnih partnerjev, katere so javno objavljene.

Za več informacij vabljeni na ogled naše FB strani SPOT Svetovanje :

Svetovalec na SPOT točki :

Peter Ambrožič

M: 040 122 872,

E: peter.ambrozic@ric-belakrajina.si

Svetovalne ure:

Vsak prvi ponedeljek in vsak zadnji petek v mesecu

Glede na potrebe lahko tudi katerikoli drug dan.

Za vsako svetovanje je zaželjena najava po elektronski pošti ali telefonsko.