Dogodki in Novice

Temelji računovodstva za start up podjetja

Na tokratni 3 ure trajajoči delavnici bodo predstavljeni temelji računovodstva, pri čemer bodo prisotni udeleženci (bodisi podjetniki ali začetniki).

Kdaj: 18. september 2018

Kje: Podjetniški inkubator Bela krajina

Udeleženci bodo:

- spoznali vlogo in pomen računovodstva za manjše družbe in za samostojne podjetnike
- se seznanili z načrtovanjem delovnega procesa v računovodstvu
- pridobili sposobnost prepoznavanja informacijskih procesov med poslovnimi funkcijami
- spoznali splošne akte organizacije, pravilnik o računovodstvu in druge predpise s področja računovodstva

Delavnica je namenjena vsem potencialnim ter že obstoječim podjetnikom, ki želijo pridobiti znanja na področju računovodstva.

*** *** *** *** ***
PREDAVATELJICA: ZALKA BOSANAC

Zalka Bosanac je diplomirala na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor. Poleg računovodstva se je aktivno pričela ukvarjati s poslovnim svetovanjem. Ustanovila je podjetje Finet d.o.o. Danes je svetovalka, ki deluje na področjih svetovanja kot so računovodstvo, finance in investicije ter vodenje in upravljanje podjetij. Ima več kot 35 let izkušenj iz računovodstva in 30 let na področju poslovnega in podjetniškega svetovanja.

*** *** *** *** ***
Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Število mest je OMEJENO na 10, zato je potrebna obvezna prijava na e-mail kristian.asani@ric-belakrajina.si

Kontakt za dodatne informacije: Kristian Asani, kristian.asani@ric-belakrajina.si

*** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.