Dogodki in Novice

Videografija s pametnim telefonom - produkcija

Vizualna pismenost je v pričujoči zlati dobi videa postala nujna veščina. Vabljeni na delavnico, kjer vam bomo pokazali, kako svoj pametni telefon začnete uporabljati kot profesionalno mobilno video orodje.

Na delavnici Videografija s pametnim telefonom - produkcija smo združili najboljše od obeh svetov: filmsko govorico z mobilnostjo pametnih telefonov, ki jih imamo vedno pri roki.

Na delavnici se boste naučilii:

  • zakonitosti vizualnega pripovedništva
  • tehnike, ki vam bodo pomagale pred kamero nastopiti samozavestno in sproščeno
  • osnovnih in naprednejših tehnik snemanja

S pridobljenim znanjem in s pomočjo svojih pametnih telefonov bo vsak udeleženec posnel sproščen in samozavesten nagovor.

Delavnica je namenjena:

  • startup podjetnikom
  • ustvarjalcem video vsebin
  • digitalnim komunikatorjem
  • upravljalcem družbenih omrežij

PREDAVATELJ: Dražen Štader, režiser-direktor fotografije

Dražen Štader je večkrat nagrajeni režiser in direktor fotografije z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju ustvarjanja visokokakovostnih video vsebin za TV, film in splet. Pred 15 leti je osnoval svojo video produkcijsko hišo Produkcija Studio, ki niza uspešne video zgodbe s področja oglaševanja za mednarodne in domače blagovne znamke: Feel Slovenia, Suzuki, Barcaffe, Visit Ljubljana, Medex, Afrodita, Gorenje, Dormeo, Rauch, Ringana, CNN, Planet TV, Kleine Zeitung, Steigel, Digistore24, Malizia in številne druge.

Udeleženci za sodelovanje na delavnici potrebujejo svoj pametni telefon.

PRIJAVE: https://forms.gle/MPJQ6qd7qYJAioqh7

DATUM IN ČAS: 23. 7. ob 9. uri

LOKACIJA: Podjetniški inkubator Bela krajina (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj)

*** *** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«