Dogodki in Novice

VSE KAR MORATE VEDETI O INSTAGRAMU

Se sprašujete kako lahko Instagram pomaga vaši poslovni ideji? Bi radi povečali število sledilcev in s tem pridobili nove potencialne stranke?

Vabljeni na delavnico, ki bo v četrtek, 13. 8. 2020, ob 12. uri, v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (Ulica heroja Stariha 19, 8340 Črnomelj - Poslovna hiša Stratus, 2. nadstropje).

Osvojeno znanje na delavnici vam bo omogočilo, da svoj profil dvignete na višji nivo. Spoznali boste Instagram iz druge perspektive in se naučili izkoristiti njegov potencial. Začnite danes, aktivirajte svoje sledilce in izboljšajte prepoznavnost vaše znamke.

Na delavnici boste izvedeli:

  • 4 nasvete za katere morate vedeti, ne glede na to ali ste se z Instagramom šele začeli ukvarjati, ali ga uporabljate že dlje časa;
  • kako zastaviti vaš profil, da ga bodo uporabniki v poplavi drugih našli in na njem tudi ostali;
  • kako graditi na prepoznavnosti vaše znamke in pridobiti nove sledilce oz. vaše potencialne stranke;
  • kako maksimalno izkoristiti Instagram kot prodajno orodje;
  • zakaj morate v vašo marketinško strategijo vključiti influencer marketing;
  • majhne trike in nasvete za velike spremembe.


Skupaj bomo predelali 4 najpomembnejše nasvete, ki jih je potrebno poznati za vodenje Instagram profila, preverili bomo kaj se dogaja z Instagramom na slovenskem trgu, kaj vse je pomembno za dober izgled profila in kako izstopati v množici drugih

Dotaknili se bomo trenutnih vodilnih tehnik za pridobivanje sledilcev, vprašanj kot so, kako ustvariti dobro vsebino, kako najbolje izkoristiti storyje, highlightse in IGTV, kdaj in koliko objavljati, kako se lotiti influencer marketinga, kako pomembno je oglaševanje itd. Hkrati bomo z vami delili tudi majhne trike in nasvete, ki bodo poskrbeli za velike spremembe.

Danes žal ni dovolj, da imate zgolj vizijo, dober produkt ali ste odlični pri izvajanju svojih storitev. Potrebno jih je znati tudi predstaviti oz. prodati! Prilagodite se spremembam na trgu in se pridružite igri Instagrama.

Delavnica je namenjena vsakemu, ki se srečuje z vprašanji in dilemami v zvezi z Instagramom, tistim, ki si ga želite spoznati bolje, pa tudi vsem tistim, ki se vam je morda zataknilo, vaša strategija ne deluje več in potrebujete sveže ideje. Primerna je tako za posameznike in samostojne podjetnike, kot tudi za večja podjetja.

PREDAVATELJICA: TINA DOBOVŠEK
Tina Dobovšek že nekaj let svoj čas in energijo posveča trenutno najpomembnejšemu družbenemu omrežju, Instagramu. Spremlja in preučuje vsako posodobitev algoritma v ozadju njegovega delovanja, odkriva nove trike in načrtuje različne strategije za pot do uspeha. Kot sama pravi "Instagram je zame kot igra. Na vsakem nivoju, ki ga dosežeš, pridobiš nove sledilce in se naučiš nekaj novega." Vsega, kar zna, se je naučila in preizkusila sama, ter pri tem ljubiteljsko zgradila profil z več kot 160 tisoč aktivnimi sledilci, ki prinaša reden prihodek, ter pomagala do boljše prepoznavnosti več domačim in tujim blogerjem ter podjetjem. Več informacij lahko najdete na njenem Instagram profilu @instacoach.si, kjer vsakodnevno deli trike, nasvete, posodobitve in vse ostal informacije, da ostanete na tekočem z aktualnim dogajanjem.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO NA 15
Udeležba je BREZPLAČNA.
Obvezne predprijave https://forms.gle/Mw2QTFaKdCh91JK5A