Dogodki in Novice

Webinar "Kako si organizirati delo od doma?"

Vabljeni na webinar "Kako si organizirati delo od doma?", ki bo potekal v četrtek, 16. 4. 2020, ob 12. uri.

Trenutna situacija je mnogim povzročila kopico težav pri prilagajanju na novo delovno okolje - delo od doma. Naenkrat so oteženi delovni procesi, komunikacija med sodelavci ali projektno ekipo je omejena, shranjevanje in pošiljanje datotek oz. dokumentov je oteženo, vodenje projektov pa manj pregledno. Z drugimi besedami: vse skupaj naenkrat vzame bistveno več časa kot sicer.
A dobra novica je, da za optimiziran način dela pravzaprav ne potrebujete veliko; le uporabljati začnete nekaj enostavnih spletnih (brezplačnih) orodij, ki bodo vam in sodelavcem pospešili komunikacijo in na koncu dneva - dvignili produktivnost.

Slack, Trello ali Asana, Google Drive ali Dropbox, Zoom, Toggl in še kaj vam bodo pomagali, da se boste znebili odvečne e-pošte in imeli ustrezen pregled nad vsem, kar za delo na daljavo potrebujete.

KOMU JE NAMENJEN WEBINAR?

Webinar je namenjen predvsem tistim, ki doslej takšnega dela niso bili vajeni in tovrstnih spletnih orodij niso uporabljali, a bi jim danes za boljše delovne procese in večjo produktivnost prišli še kako prav.

Po prvi delavnici, kjer bomo skozi praktične primere spoznali ta orodja, se bomo v drugem delu individualno posvetili posameznikom pri uporabi in prilagajanju orodij na podlagi njihovih potreb in želja.

Kdo je Jure Doler?


Jure je navdušenec nad marketingom, tehnologijami, športom, potovanji in še čem. Nekdaj je bil soustanovitelj in CMO startupa Fieldoo nogometnega omrežja za nogometaše, agente in klube, med drugim je tudi sokreiral celotno blagovno znamko Dejana Zavca v njegovih šampionskih začetkih. Danes se kot zunanji (»freelance«) sodelavec posveča startup marketingu (digitalni & social media marketing), »growth hackingu« in komuniciranju, prav tako pa tudi pisanju za različne publikacije in bloge. Med drugim tudi za TheNextWeb, enega vodilnih svetovnih tehnoloških blogov. O startup marketingu tudi predava oziroma organizira delavnice. Po izobrazbi je magister ekonomije, ki je del podiplomskega študija opravil v Barceloni.
Webinar je BREZPLAČEN, je pa OBVEZNA PRIJAVA.
PRIJAVA: https://app.livestorm.co/p/50db92ad-4c03-437a-8d1a-d6ea4d5630b5.

*** *** *** *** *** *** ***
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«