Vabljeni na delavnico o ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜‡๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ถ, ki je namenjena predvsem mikro in majhnim podjetjem. Delavnica bo potekala v ๐—ฐฬŒ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ธ, ๐Ÿฏ๐Ÿฌ. ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ ๐—ผ๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿฒ. ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ.

๐—ฉ๐—ฆ๐—˜๐—•๐—œ๐—ก๐—” ๐——๐—˜๐—Ÿ๐—”๐—ฉ๐—ก๐—œ๐—–๐—˜
โ€ข Zakaj se internacionalizirati?
โ€ข Kaj je internacionalizacija?
โ€ข Internacionalizacija storitev/izdelkov
โ€ข Primeri โ€œenostavnihโ€ in bolj โ€œkompleksnihโ€ primerov: spletna prodaja vs farmacevtski ali medicinski izdelek
โ€ข Kako se odloฤiti kam se internacionalizirati?
โ€ข Kako naj se pripravim na internacionalizacijo – upoลกtevanje regulative in zakonodaje, kdo je konkurenca, kako oceniti trg, velikost trga in kako ocenim velikost svoje priloลพnosti, kje najdem stranke in kako jih doseลพem, dosegljivost trgov, partnerstva Da ali Ne ter na kakลกen naฤin, lokalne omejitveโ€ฆ

S predavateljem boste delali tudi na lastnih primerih.

๐—๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ง๐—ผ๐—บ๐—ฐ je slovenski start-up skupnosti poznan kot povezovalec domaฤih inovativnih podjetij s tujimi trgi, predvsem s Kitajsko ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ , in sicer prek svojega konzultantskega podjetja JT Business Development, ki deluje v Hong Kongu. Kot uveljavljen mednarodni manager ima izkuลกnje z vodenjem podjetij razliฤnih velikosti in dejavnosti. Na zaฤetku kariere je kot direktor vodil manjลกe zasebno podjetje z ekipo 11 zaposlenih na podroฤju prodaje in nabave poslovnih ter promocijskih daril. Kasneje je dobrih pet let kot direktor v Sloveniji in na Hrvaลกkem vodil podjetje Baby Center, nato pa se je zaฤel ukvarjati s prenosom znanj in tehnologij med CEE regijo in Kitajsko. Jure deluje tudi kot osebni in poslovni coach ter NLP trener, v zadnjih treh letih pa je kot mentor pomagal ลกtevilnim start-upom, med drugim tudi ekipi 3Dsurvey, Datafy.it, LuckyOne, LiberEKO, Bilumina in drugim.

๐—จ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒลพ๐—ฏ๐—ฎ ๐—ป๐—ฎ ๐—ฑ๐—ผ๐—ด๐—ผ๐—ฑ๐—ธ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐˜‡๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฐฬŒ๐—ป๐—ฎ.

๐—ข๐—•๐—ฉ๐—˜๐—ญ๐—ก๐—” ๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—๐—”๐—ฉ๐—” โฉhttps://forms.gle/rKKqvHGq4MWziuCr5

*Za udeleลพbo na dogodku je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja.


*********************
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru ยปOperativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 โ€“ 2020ยซ, prednostne osi: ยป3 Dinamiฤno in konkurenฤno podjetniลกtvo za zeleno gospodarsko rastยซ