Vabljeni na delavnico SPLETNA PRODAJA NA STEROIDIH, ki bo potekala v TOREK, 16. novembra ob 15. uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj).

Trajanje delavnice: 180 minut.

Delavnica bo temeljila na praktičnih primerih, saj bo predavatelj predstavil 5 unikatnih prijemov, ki se jih lahko poslužite, da takoj povečate prodajo vaših izdelkov ali storitev. Predstavil bo tudi kako lahko pridete z nekaj kliki do vrhunskega prodajnega besedila, tudi če vam pisanje prodajnih besedil ne gre. Korak po korak vam bo pokazal kako zasnovati nagradno igro in Facebook oglase, da pridobite KVALITETNO bazo potencialnih kupcev.

Predaval bo Timotej Gračner. Timotej je svojo marketinško kariero začel na Studio Moderna Slovenija, kjer je bil ob koncu vodja internetne prodaje. Kasneje je upravljal marketinške kampanje s preko 40,000$ dnevnega budžeta za večje Sillicon Valley start-upe. Pred 2 letoma sta z očetom ustanovila D2C lovsko blagovno znamko Black Fire. Timotej je le v enem letu uspel zgraditi dominantno blagovno znamko v svoji kategoriji, vzpostaviti internetno prodajo v največjih EU tržiščih in vstopiti v 50 retail trgovin brez distributerja ali prodajnika na terenu. Timotej je tudi redni govorec na največji svetovni super-affiliate konferenci Affiliate World Conferences.

Število mest je omejeno, udeležba na dogodku pa brezplačna.

OBVEZNA PRIJAVA: https://forms.gle/zXeBLh12mViepqU29

*Dogodek bo izveden v skladu s trenutno veljavnimi odloki, ki določajo ukrepe za preprečevanje prenosa in širjenja virusa Covid-19.