Z veseljem sporočamo, da je Podjetniški inkubator Bela krajina sklenil sodelovanje z enim izmed vodilnih IT podjetij na Balkanskem polotoku – Mistral Technologies in tako omogočil posameznikom iz Slovenije vpis v Paragon program.

Kaj sploh je Paragon full stack?

Gre za inovativen program pridobivanja znanj programiranja, ki so ga ustvarili strokovnjaki iz podjetja Mistral Techonogies. Program v celoti poteka na spletu ter traja 9 mesecev in se uspešno izvaja že 3. generacijo zapored. V 1. generaciji, ki s programom Paragon zaključuje konec januarja, se je že po 5. mesecih programa zaposlilo 10 udeležencev, do konca meseca pa naj bi svojo zaposlitev v IT industriji pridobilo še dodatnih 20 udeležencev.

Program je nastal kot rezultat dolgoletnega tržnega raziskovanja ter po vzoru najkakovostnejših IT programov na svetu, ki se že od prvega dne osredotočajo na samostojno delo in programiranje. Za vpis v program niso potrebne nikakršne predhodne izkušnje ali znanja. Za uspešno dokončanje programa pa sta potrebna le močna motivacija in naklonjenost k reševanju problemov, raziskovanju in spopadanju z izzivi.

Inovativen in popoln koncept pridobivanja znanja

Program Paragon od samega pričetka temelji na praktičnih nalogah, ki vas vodijo do znanj o sodobnih IT tehnologijah. Te naloge vas postopoma in popolnoma uvedejo v fantastični svet programiranja.

Paragon zajema:

  • Najmodernejši kurikulum v regiji in širše.
  • Specializirana spletna platforma za delo.
  • Neomejen dostop do Paragon mentorjev.
  • Posnemanje realnega IT okolja in projektov.
  • 100 % programiranje in 100 % prilagodljivost.
  • Stalen in natančen vpogled v osebni napredek.
  • Brez klasičnih učilnic in učiteljev.
  • Osredotočenost na samostojno raziskovanje in učenje.

Programer: Najbolj iskan poklic danes

Naziv, ki ga prejmejo udeleženci programa Paragon se imenuje ”Full Stack Web Developer”. To je najbolj iskan profil programerjev v današnjih IT podjetjih, ki je takoj zaposljiv, poleg tega pa obstaja možnost hitrega kariernega napredovanja in rast plač za več kot 50% že po 6. mesecih.

Full Stack pomeni, da kandidat pozna celotno paleto tehnologij, potrebnih za razvoj popolne spletne aplikacije.

Prvih 5 tednov edinstvene izkušnje – brezplačno!

Po izpolnitvi prijavnega obrazca sledita 2 popolnoma brezplačna koraka (Connect in Arena), ki služita seznanitvi z osnovami programiranja ter ugotovitvi, ali je ta poklic resnično primeren za vas. Vse skupaj se izvaja preko spleta.

V tem 4-tedenskem obdobju boste imeli priložnost spoznati mentorje in se naučiti osnovnih konceptov programiranja z reševanjem 17 nalog za začetnike. 100 najboljših kandidatov, ki bodo v tem obdobju izkazali vztrajnost, raziskovalni duh ter sposobnost reševanja problemov, bo dobilo priložnost, da se vpiše v inovativni Paragon full stack program.

Uspešni rezultati že sredi programa

Do sedaj je bil program Paragon full stack na voljo le posameznikom iz Bosne in Hercegovine ter Črne gore, od danes pa imajo možnost prijave tudi posamezniki iz Slovenije in Srbije. Zaradi uspešnosti programa v prejšnjih dveh ciklih, kjer je sodelovalo 90 udeležencev, so nekateri dobili možnost zaposlitve že sredi izvajanja programa, kar kaže da intenzivnost ter kakovost programa kandidatom omogočata pridobitev vseh potrebnih znanj, ki jih IT podjetja potrebujejo. Udeleženci poudarjajo, da je bil program Paragon zanje “life-changing” trenutek, ki jim je odprl vrata v kvalitetnejšo in boljšo prihodnost ter kariero.

Na www.paragon.ba izveste vse o programu Paragon. Drznite si narediti prvi korak k veliki pozitivni spremembi v vašem življenju!

Prijave sprejemamo do 2. 3. 2022!

Cena program znaša 3.000 €, program pa v celoti poteka v angleškem jeziku.

Program je zasnovan na način opravljanja nalog (in ne klasičnih predavanj), zato si urnik lahko popolnoma prilagodite svojim obveznostim. Program lahko obiskujete tudi ob rednem delu.

Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi na info@inkubator-belakrajina.si ali 051 806 925.