Vabljeni na predavanje

Rok Stritar: Osnove rasti podjetja,

ki bo v torek, 14. 6. 2022 ob 16.00 v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19 v Črnomlju.

Predavanje priporočamo tako za mlada start up podjetja, kot tudi za že utečena manjša in družinska podjetja, ki želijo razvoj in rast svojega podjetja ter funkcij v njem nadgraditi.  

Udeležba na predavanju je brezplačna, prijave so mogoče do ponedeljka, 13. 6. 2022 na povezavi https://forms.gle/KfYRucfB63zS2k5v9.

Vsebina:

Po tem, ko je podjetje razvilo izdelek ali storitev in ga uspešno prodajo prvim strankam, se mora podjetniška ekipa preusmeriti na razvoj podjetja kot organizacije. To zahteva velike spremembe v načinu delovanja, ki obsegajo obvladovanje procesov, vodstvene strukture in vzpostavitev profesionalne prodajne funkcije. Rast je nujna, ni pa enostavna. Poznavanje pasti in principov, ki jih je potrebno upoštevati lahko podjetniku privarčuje veliko časa, denarja in živcev.

O predavatelju:

Rok Stritar je ustanovitelj in direktor trgovine za gorniško opremo Kibuba. Od Leta 2004 do 2016 je deloval kot predavatelj za podjetniške predmete na ljubljanski Ekonomski fakulteti ter se je posvetil predvsem razvoju podjetij.  S svojim znanjem in izkušnjami je priznan podjetniški mentor številnim posameznikom in podjetjem. Deluje predvsem na področjih validacije in optimizacije poslovne ideje, tržnih raziskav in razvoja produkta, organizacije in optimizacije poslovnih procesov, … Kot podjetniški mentor in predavatelj vse več časa posveča »Scale up« podjetjem ter prehoda iz podjetniške v managersko vlogo vodij podjetij.