Vabljeni na delavnico na temo oblikovanja branda z naslovom Osnove oblikovanja branda za one man bande ali mikropodjetja, ki bo potekala 5. 5. ob 14. uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina (Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj).

Branding (znamčenje) je razumevanje in usklajevanje želja obče komunikacije blagovne znamke. Neprepoznavna vizualna simbolika je težje zapomnljiva na saturiranem trgu. Zato z načrtnim zasnovanjem branda jasneje nagovarjamo želeno publiko in se diferenciramo od konkurence.

Delavnica je namenjena vsem samozaposlenim in mikro podjetjem, ki želijo razumeti potencial brandinga in se spoznati z orodji za implementacijo na svoje podjetje. Po delavnici boste udeleženci opremljeni s ključnimi vajami in orodji prilagojenimi za razvoj branda na svojem podjetju.

Delavnico bosta vodila Miha Artnak in Emil Kozole, partnerja iz Studia Ljudje – slovenski večkrat nagrajeni, strateško-oblikovalski studio, ki deluje na področju ustvarjanja identitet brandov, produktov in kampanj. Sodeluje z globalnimi poslovnimi partnerji in se osredotoča na projekte, ki stremijo k trajnostnemu razvoju za svetlo prihodnost.


Datum in čas dogodka: 5. maj ob 14. uri

Lokacija dogodka: PI Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj

Delavnica je brezplačna!

OBVEZNA PRIJAVA: https://forms.gle/dca2Fc1fa4NFvG1U8

*********************
Dogodka sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«