V mesecu juniju je zaživela spletna platforma Expert Plus, katere nosilec je belokranjsko podjetje HRM Business d.o.o., idejni snovalci platforme pa so Nataša Hudelja, Nataša Ratej in Boris Markočič. Predstavitev platforme je potekala v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina saj je tudi podjetje HRM Business član inkubatorja, sama platforma pa je delno nastala kot produkt mentorskega programa SIO RIC BK 2020-2022.

Predstavitev portala Expert Plus
Nataša Hudelja, Nataša Ratej in Boris Markočič ob predstavitvi portala Expert Plus.

Portal Expert Plus povezuje strokovnjake in podjetja, ki potrebujejo ekspertna znanja in izkušnje za rešitev konkretnih izzivov v podjetjih oziroma projektih.

Predstavitev portala expert Plus v prostorih PI Bela krajina.
Predstavitev portala Expert Plus v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina.

Snovalci portala Expert Plus so ga ustvarili z željo po povezovanju strokovnjakov in različnih področij, z bogatimi izkušnjami iz poslovnega sveta in ki imajo željo po aktivnem delu tudi po zaključku kariere, s podjetji, ki jim primanjkuje znanja in časa za vpeljavo novih postopkov, reševanja izzivov, jim primanjkuje določenih veščin in znanja, itd.  V sklopu povezovanja preko portala Expert Plus naročnik prejme znanje in izkušnje ter pomoč pri reševanju izziva, strokovnjak pa priložnost, da deli svoje znanje in kompetence.

Portal Expert Plus povezuje naročnike in strokovnjake na različnih področjih.