Vabljeni na delavnico Kako pripraviti dober pitch, ki bo potekala 30. 3. 2022. ob 15. uri v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina.

Delavnica je namenjena vsem potencialnim in obstoječim podjetnikom, še posebej lepo povabljeni tisti, ki boste s predstavitvenim pitchom podjetniške ideje kandidirali za sredstva v okviru razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij.

Delavnico bo vodil Peter Bruner, uspešen podjetnik in kreativec, ki je svojo podjetniško pot začel graditi že pri 27 letih. Poleg uspešne podjetniške karire je Peter Bruner  intenzivno nadgrajeval tudi svoje znanje s področja javnega nastopanja in pitch-anja. Njegov učitelj in mentor je bil David Beckett, svetovno znan pitch-coach. Peter je že nekaj let naš mentor, zadnji dve leti pa tudi član našega inkubatorja s svojim podjetjem Ringo X d.o.o. (Ringo lock kjučavnice).   

Datum in čas dogodka: 30. 3. 2022 od 15.00 uri

Lokacija dogodka: PI Bela krajina, Ulica heroja Stariha 19, Črnomelj

Delavnica je brezplačna!

OBVEZNA PRIJAVA: https://tinyurl.com/yhwpah9y

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je 2-1024x373.png

*********************

Dogodka sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«