V četrtek, 24. 3. 2022, smo pričeli z težko pričakovanim programom GO4 ideja, ki ga izvaja priznani podjetniški mentor Matija Goljar. Devet udeležencev z zanimivi poslovnimi idejami, ki so se odzvali našemu vabilu, je v prvem modulu »Od navdiha do konkretne ideje« dodelalo svoje ideje ter odkrivalo potencialne kupce. V drugem modulu z naslovom »Od ideje do prvega produkta« pa so nekateri že naredili tudi prave korake ter stopili v kontakt s potencialnimi kupci.

Drugi modul se je zaključil s konkretno domačo nalogo – prodajo prvega izdelka. Kako so se odrezali naši udeleženci, bomo ugotovili na zadnjih dveh modulih, ki bosta potekala 14. in 15. aprila. Prepričani smo, da bomo za nekatere podjetniške ideje še slišali in verjamemo, da se bodo v bližnji prihodnosti predstavile na naši spletni strani kot uspešna start – up podjetja. Nestrpno že pričakujemo tudi tretji in četrti modul, ko bomo izvedeli, kako od produkta do prve prodaje in kakšni so koraki od prve prodaje do vzpostavitve posla.

Udeležba v programu je za udeležence brezplačna.

Dogodka sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«