Dobra zgodba prodaja. Tudi če vam branje ne leži, zagotovo radi pogledamo dober film in prisluhnemo napeti pripovedi prijatelja, ki je na dopustu doživel nekaj nenavadnega. Vse zgodbe, od katerih se ne moremo odtrgati, pa imajo nekaj skupnega. In če znamo to izkoristiti, lahko s pripovedovanjem navdušimo tudi svoje kupce.

Delavnica Storytelling bo potekala v četrtek, 8. 12. 2022 ob 16. uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19 v Črnomlju. Delavnico bo vodila Maja Klakočar.  

Maja Klakočar je profesorica slovenščine in angleščine, samostojna podjetnica in tekstopiska. Sodeluje s posamezniki, podjetji in marketinškimi agencijami, za katere piše različna besedila in se ukvarja s socialnimi mediji. Izkušnje si je pridobivala tudi v prodaji, tako da ima edinstven pogled na to, kako zgodbe in njihove elemente koristno porabiti na tem področju.

Naučili se bomo, kaj je junakovo potovanje in kaj ga motivira, da se nanj poda. Spoznali bomo, kako lahko junaka in njegove konflikte koristno uporabimo pri predstavitvi svoje podjetniške zgodbe. Poiskali bomo svoj zakaj, izpilili svoj »elevator pitch« in pogledali, kako lahko z zgodbo vplivamo na potencialnega kupca. Čaka nas nekaj malega literarne teorije in veliko ustvarjanja.

Udeležba na delavnici je brezplačna, potrebna je obvezna PRIJAVA. Število prijav je omejeno, zbiramo jih do zasedbe prostih mest.

Dogodek poteka od 16:00 do 19:15. Več informacij je navoljo pri ana.granda@ric-belakrajina.si. Operacijo SIO 2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.