Kje: Podjetniški inkubator Bela krajina

Kje: Podjetniški inkubator Bela krajina

Predavatelj: Peter Mesarec, SEOS.SI, Spletni marketing

Termin: Petek, 27. 10. 2023, ob 14:00 – 19:00

 

Vsebina:

  • kaj je umetna inteligenca in kako jo uporabljamo v podjetjih,
  • kako uporabljamo Chat GPT pri poslovni komunikaciji,
  • uporaba Chat GPT v marketingu in prodaji,
  • kako Chat GPT uvesti v procese znotraj podjetja,
  • orodja, ki nadgradijo Chat GPT.

Rok za prijavo: 25. 10. 2023 oziroma do zasedbe prostih mest

Prijave na povezavi: https://forms.gle/5iss1nrMtKrhc15u5

Usposabljanje kot zaokrožena celota odgovori na vsa pomembna vprašanja o tem, kako deluje AI Chat GPT in kakšne so njegove omejitve. Prinaša veliko število praktičnih primerov, ki so posebej prilagojeni za mikro in male podjetnike (uporaba pri poslovni komunikaciji ter v marketingu in prodaji).

Z uporabo AI Chat GPT si lahko prihranimo veliko ur dela, pa tudi denarja. Prav tako pomembno je tudi razumevanje omejitev AI Chata GPT ter okoliščin, ko ga se ga ne smete uporabiti.  Spoznali bomo tudi nove načine uporabe AI Chata GPT ter drugih AI programov, ki nam bodo v lahko v pomoč v zasebnem življenju. Med in po predavanju je predavatelj na voljo za vprašanja.

O predavatelju:

Peter Mesarec je strokovnjak spletnega marketinga, ki že več kot 20 let pili svoje izkušnje na najrazličnejših pozicijah. Kot samostojni marketinški svetovalec je sam reden uporabnik AI Chat GPT in tako lahko govori iz svojih lastnih izkušenj, njegova predavanja o AI Chat GPT pa je spremljalo že več kot 2.500 udeležencev, ki jih vedno navduši s praktičnimi primeri uporabe AI Chat GPT in z nasveti, ki jih lahko udeleženci takoj uporabijo. Pomagal je različnim podjetjem pri uporabi AI Chat GPT v podjetju.

Udeležba dogodka je za udeležence BREZPLAČNA in je v okviru JR podporno okolje 2023 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.